Latvijas Universitātes (LU) Bibliotēka sadarbībā ar Frontiers trešdien, 8. novembrī plkst. 15.00 aicina uz tīmekļsemināru “Akadēmiskais izdevējs un atvērtās piekļuves platforma Frontiers: pakalpojumi un priekšrocības” (Academic Publisher and Open Access Platform Frontiers: Services and Benefits) par Frontiers izdevēju, piedāvātajiem pakalpojumiem, tai skaitā publicēšanās iespējām, priekšrocībām, ietekmi un citiem aspektiem.

Reģistrēties šeit (Dalība seminārā ir bez maksas)  

Zinātniskās publicēšanās iespējām ir būtiska loma pētniecības procesā, kā arī pētnieka karjeras un nozares attīstībā. Akadēmiskie izdevēji, kas piedāvā publicēšanās pakalpojumus, arvien vairāk attīsta atvērtās piekļuves modeļus, kas zinātni padara atvērtāku un piekļuvi pētnieciskajām publikācijām un citiem pētniecības rezultātiem vieglāku sabiedrībai. Frontiers – viens no vadošajiem akadēmiskajiem izdevējiem un atvērtās piekļuves platforma, kā savu misiju ir izvirzījuši padarīt zinātni atvērtu, veicināt pētnieku sadarbību un ātrāku inovāciju ieviešanu, lai palīdzētu rast jaunus risinājumus. 

Tīmekļsemināru vadīs Greiems Bramfīlds (Graham Brumfield), kas pievienojās Frontiers izdevniecības komandai 2022. gadā un šobrīd ir Veselības un Biomedicīnas (Journals for Health & Biomedicine) programmas žurnālu vadītājs atvērtās piekļuves žurnāliem, kas ietver vairāk nekā 30 nosaukumu medicīnas specialitātēs, tai skaitā, tādus vadošos žurnālus kā Frontiers in Oncology un Frontiers in Immunology. 


Norises laiks: 8. novembris plkst. 15.00 (~30 min) 

Norises vieta: virtuālā telpa ZOOM tiešsaistes platformā 

Darba valoda: angļu valoda 

Mērķauditorija: Latvijas augstskolu un zinātnisko institūtu personāls, doktorantūras studenti, bibliotēku darbinieki, kā arī citi interesenti. 

 
 

Dalīties