Laikā no 12. līdz 16. oktobrim norisināsies OpenAIRE nedēļa, šogad piedāvājot interesentiem dažādus noderīgus tiešsaistes seminārus.

OpenAIRE ikgadējā ģenerālā asambleja, kad parasti pulcējas šīs organizācijas pārstāvji no visas Eiropas, lai apspriestu aktualitātes, šogad norisināsies tiešsaistē no 12. līdz 16. oktobrim. Šajā nedēļā atvērtās zinātnes praktiķi un interesenti ir aicināti piedalīties OpenAIRE rīkotajās tiešsaistes aktivitātēs, reģistrējoties noderīgiem tiešsaistes semināriem. Tie plānoti visas nedēļas garumā pēcpusdienās no plkst. 15.00 līdz 17.00. Katrā no sesijām tiek piedāvāti vairāki semināri, kurus vieno kopīgs tematiskais aptvērums. Tēmu sadalījumā variē gan teorētiskie, gan praktiskie atvērtās zinātnes jautājumi. Reģistrējoties tiešsaistes semināriem, interesentiem būs iespēja iegūt informāciju par OpenAIRE īstenoto, kā arī par sadarbību Eiropas atvērtās zinātnes mākoņa (European Open Science Cloud – EOSC) īstenošanā, tāpat izzināt pētniecības datu pārvaldības jautājumus no OpenAIRE praktiskajiem rīkiem un metodikas.

Plašāka informācija  par OpenAIRE nedēļas publiskajām aktivitātēm un iespēja reģistrēties tiešsaistes semināriem pieejama šeit.  

 

Kontaktinformācija:

Nacionālais atvērtās piekļuves dienests
e-pasts: napd@lu.lv

 

Dalīties